Εκμηδενίστηκαν οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί οι επιβαίνοντες ιδιωτικού αεροσκάφους που χάθηκε από τα ραντάρ το απόγευμα της Κυριακής και ενώ πετούσε πάνω από τον Ατλαντικό στις ακτές της Βόρειας Καρολίνας, στις ΗΠΑ.
Στο αεροσκάφος, ένα μονοκινητήριο Pilatus PC-12/47E (αυτό της φωτογραφίας), επέβαιναν εφτά επιβάτες και ο πιλότος, ανάμεσα τους τέσσερις νεαροί μαθητές. Όλοι τους επέστρεφαν από κοντινή περιοχή που είχαν πάει για κυνήγι πάπιας. Μέχρι στιγμής ανασύρθηκε ένα πτώμα από τα νερά του Ατλαντικού.
Το αεροσκάφος που ήταν καινούργιο καθώς πρωτοπέταξε το 2017, πριν εξαφανιστεί κατέγραψε στα ραντάρ μια ακανόνιστη πορεία, σαν κάτι να συνέβη μέσα σ΄αυτό. Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν μια βδομάδα σημειώθηκε βλάβη στο σύστημα αποσυμπίεσης με αποτέλεσμα να κάνει έκτακτη προσγείωση στην Κούβα.
Είναι το δεύτερο πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώνεται με παρόμοιο αεροσκάφος τους τελευταίους μήνες. Τον περασμένο Οκτώβρη, ένα Pilatus PC-12 έπεσε κοντά στο αεροδρόμιο Λινάτε του Μιλάνου λίγο μετά την απογείωση του. Έχασαν τη ζωή τους και οι οκτώ επιβαίνοντες, ανάμεσα στους οποίους ένας δισεκατομμυριούχους από την Ρουμανία με την οικογένεια του.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments