Γράφει ο Akis Dimarco

Την βάση της στο Αμπού Ντάμπι ανακοίνωσε η χαμηλού κόστους εταιρεία Wizzair, η οποία έχει ιδρύσει γι’αυτό τον σκοπό την θυγατρική Wizzair Abu Dhabi, με τις πτήσεις να ξεκινάνε αρχές Οκτωβρίου σε 6 νέους προορισμούς και με 2 αεροσκάφη Α321 να σταθμεύουν στο διεθνές αεροδρόμιο του εμιράτου. Οι νέοι προορισμοί είναι Αθήνα, Λάρνακα, Αλεξάνδρεια, Ερεβάν, Οδησσός, Κουτάισι.

Το πρόγραμμα πτήσεων της Wizzair για Αθήνα και Λάρνακα προβλέπουν:

Αθήνα, από 2 Οκτωβρίου, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Κυριακή, με αναχώρηση από Αθήνα στις 17:50 και άφιξη στο Αμπού Ντάμπι στις 23:30, ενώ από Αμπού Ντάμπι θα αναχωρεί στις 12:25 με άφιξη στην Αθήνα στις 17:15.

-Λάρνακα, από 3 Οκτωβρίου, κάθε Τρίτη και Σάββατο, με αναχώρηση από Λάρνακα στις 15:50 και άφιξη στο Αμπού Ντάμπι στις 20:40, και από Αμπού Ντάμπι αναχώρηση στις 11:20 με άφιξη στην Αθήνα στις 15:10.

Οι πτήσεις για Αμπού Ντάμπι έχουν ήδη ξεκινήσει από άλλες βάσεις, Βουδαπέστη και Βουκουρέστι, και προγραμματίζονται άμεσα νέα δρομολόγια από Σεπτέμβριο, από Σόφια, Κλουζ, Κατοβίτσε.
Ο μεγάλος αντίπαλος της Wizzair στο Αμπού Ντάμπι δεν θα είναι τόσο η Etihad, όσο η έτερη χαμηλού κόστους η Air Arabia Abu Dhabi, η οποία θα συνεργάζεται και θα τροφοδοτεί την Etihad με επιβάτες.
Το Αμπού Ντάμπι αποτελεί τον 12ο προορισμό της Wizzair στην Αθήνα.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments