Γράφει ο Akis Dimarco

H χαμηλού κόστους εταιρεία Volotea, που συνδέει εποχικά την Θεσσαλονίκη με Κρήτη και Κυκλάδες, αυξάνει φέτος το πτητικό της έργο από το «Μακεδονία», ενισχύοντας τις απευθείας πτήσεις προς Μύκονο και Σαντορίνη, και επεκτείνοντας όλα τα δρομολόγια και πέραν της υψηλής σεζόν.
Η εταιρεία, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει τις πτήσεις, από τον Ιούνιο και ύστερα ανεβάζει σε 3 πτήσεις την εβδομάδα το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Μύκονος, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Αντίστοιχα αυξάνονται σε 4 την εβδομάδα οι πτήσεις για Σαντορίνη, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.
Επίσης από 1η Ιουλίου ξεκινάνε και οι απευθείας πτήσεις για Ζάκυνθο, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι αρχές Νοεμβρίου, μαζί με τις πτήσεις για Μύκονο, ενώ ο προγραμματισμός της εταιρείας δείχνει να κρατάει Ηράκλειο και Σαντορίνη όλο το χρόνο!
Αν και στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο η Volotea είναι η 4η εταιρεία μαζί με Aegean, Sky Express και Ryanair, στα υπόλοιπα δρομολόγια φέτος αποτελεί την μόνη αντίπαλο απέναντι στην Aegean, καθώς η Ellinair, που πετούσε παλαιότερα, έχει αναστείλει το πτητικό της έργο.
Όλες οι πτήσεις της Volotea γίνονται με Α-319 και Α-320 των 156 και 180 θέσεων.
 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments