Η Star Alliance κατέκτησε ξανά τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας στον Κόσμο» (Best Airline Alliance) στα βραβεία Skytrax 2022 World Airline Awards, και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Jeffrey Goh, παρέλαβε το βραβείο στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, στο ιστορικό ξενοδοχείο Langham στο Λονδίνο. Επίσης, η Star Alliance απέσπασε για 6η συνεχόμενη φορά και το βραβείο για το «Καλύτερο Lounge Αεροπορικής Συμμαχίας στον Κόσμο» (Best Airline Alliance Lounge Award) για το υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας Lounge στο αεροδρόμιο του Los Angeles.
Πρόσφατα, η Star Alliance επέκτεινε το δίκτυό της συμπράττοντας με την Intermodal Partnership, συνδυάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα αεροπορικά ταξίδια με άλλα οικοσυστήματα μεταφορών. Ξεκινώντας τον Ιούλιο του 2022 με το γερμανικό σιδηροδρομικό δίκτυο Deutsche Bahn, οι επιβάτες μπορούν πλέον να προχωρούν εύκολα και με ένα μόνο εισιτήριο σε κράτηση συνδυασμένων αεροπορικών και σιδηροδρομικών ταξιδιών.
Γνωστά ως «τα Όσκαρ της αεροπορικής βιομηχανίας», τα Skytrax World Airline Awards είναι ανεξάρτητα και αμερόληπτα βραβεία που καταρτίζονται μέσω διεθνούς έρευνας επιβατών. Τη φετινή χρονιά (2021- 2022) συμμετείχαν στην έρευνα 14,32 εκατομμύρια επιβάτες από 100 εθνικότητες και η έρευνα ήταν διαθέσιμη σε έξι κύριες διεθνείς γλώσσες.
Συμπληρώνοντας την καταγραφή των βραβείων της Συμμαχίας, οκτώ αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance έλαβαν και φέτος κορυφαίες διακρίσεις σε 28 κατηγορίες βραβείων, μεταξύ των οποίων το βραβείο για την «Καλύτερη Πρώτη-Θέση στον Κόσμο» και πολλά βραβεία καλύτερων περιφερειακών αεροπορικών εταιρειών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments