Η Skyserv, η ελληνική εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιρειών, εγκαινίασε τη λειτουργία της στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας. Με σημαντική εμπειρία σε 36 αεροδρόμια στην Ελλάδα και περισσότερους από 150 πελάτες, η εταιρεία κέρδισε πρόσφατα το διαγωνισμό για την τρίτη άδεια για υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο «Γλαύκος Κληρίδης».
Η Skyserv προσφέρει πλήρες φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την επίγεια εξυπηρέτηση των αερομεταφορών και παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε συνεργαζόμενη εταιρία.
Ήδη η εταιρεία έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις, σε προσλήψεις προσωπικού και στο επιχειρηματικό πλάνο της επόμενης τριετίας προβλέπεται η αύξησή τους, καθώς και η διεύρυνση των διεθνών στρατηγικών συνεργιών.
Όπως δήλωσε η Εμπορική Διευθύντρια της Skyserv, Μάρθα Γεωργιλά, «Ο Όμιλος έφτασε στην Κύπρο με τη SKY express, πριν από δύο χρόνια, στηρίζοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές και τους ανθρώπους της χώρας. Σήμερα, αυτή η σχέση ενισχύεται περαιτέρω με μία νέα, μεγάλη επένδυση στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης (groung handling) του αεροδρομίου. Με νέες, εξειδικευμένες θέσεις εργασίας, ενισχύουμε μια αγορά που ωφελεί πολλαπλά την Κύπρο. Στη SKYserv είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η κοινά επωφελής και επιτυχημένη πορεία θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments