Η Ελληνική αεροπορική εταιρεία Sky Express, ανακοίνωσε πως έγινε μέλος του αναπτυσσόμενου δικτύου αεροπορικών εταιρειών Dohop, του προγράμματος Worldwide by easyJet, με σκοπό την επέκταση την προορισμών καθώς και την προσφορά πτήσεων μεγάλων αποστάσεων, σε όλη την Ευρώπη αλλά και πέρα από αυτήν.
Η συνεργασία της SKY express με τη Dohop, θα δώσει τη δυνατότητα στους επιβάτες της SKY Express, να συνδυάζουν πτήσεις σε συμφέρουσες τιμές, σε σημαντικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Οι επιβάτες που επιθυμούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο για οποιονδήποτε από τους προορισμούς του προγράμματος Worldwide, θα μπορούν να το κάνουν με μία μόνο διαδικασία κράτησης.
Μεταξύ των μελών αυτού του δικτύου είναι οι αεροπορικές εταιρείες: EasyJet, Air Transat, Vueling, Eurowings, Transavia, Volotea, Jet Star, Ait France, Tigerair.
Η νέα συνεργασία με την easyJet έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY express με την American Airlines, Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines, Cyprus Airways και την Condor Airlines.
Η Sophie Dekkers, Chief Commercial Officer, της easyJet, σχολίασε: «Στην easyJet δεσμευόμαστε να κάνουμε τα ταξίδια όσο το δυνατόν πιο εύκολα, καθώς και να παρέχουμε εξαιρετική αξία και περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας όταν ταξιδεύουν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τη SKY express για να ανοίξουμε την πρόσβαση σε ακόμη περισσότερους νέους προορισμούς αυτό το καλοκαίρι και να εξερευνήσουμε όλα όσα έχουν να προσφέρουν η Ελλάδα και τα νησιά της, μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας μας Worldwide by easyJet».
Ο Γιάννης Λιδάκης Εμπορικός Διευθυντής από το SKY express είπε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την easyJet για τη συνεργασία μας. Συνεχίζουμε τη σταθερή μας προσπάθεια ανάπτυξης και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες στο χώρο μας. Η συνεργασία αυτή για εμάς είναι στρατηγικής σημασίας γιατί βασικό στόχο έχει να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ισχυροποιήσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments