Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο ξενοδοχείο The Met, η αεροπορική εταιρεία Flydubai , εγκαινίασε τις πτήσεις της ανάμεσα στο Ντουμπάι και τη Θεσσαλονίκη. Οι πτήσεις εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα συνδέοντας για πρώτη φορά απευθείας τη Θεσσαλονίκη με το Ντουμπάι και από εκεί με το δίκτυο της εταιρείας άλλα και της Emirates σε προορισμούς στην Μέση Ανατολή, την Ασία την Αυστραλία και την Αφρική.

Ο Jeyhun Efendi, Senior VicePresident, Commercial Operations, της Flydubai και η Reema Al Marzooqi, διευθύντρια Ελλάδος της Emirates, με τα στελέχη τους, υποδέχθηκαν στην εκδήλωση δεκάδες εκπροσώπους φορέων και τουριστικών επιχειρήσεων, σε μια όμορφη βραδιά με ζωντανή μουσική και καλό φαγητό.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους είδαμε τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Αλέξανδρο Θάνο, τον Πρόεδρο του TCB Γιάννη Ασλάνη, τον πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Τέλη Θωμόπουλο και τον  Γιώργο Βήλο, Διευθυντή Ανάπτυξης της Fraport Greece.

Μιλώντας τους προσκεκλημένους, οι άνθρωποι της Flydubai και της Emirates αλλά και οι εκπρόσωποι τους στην Ελλάδα, αναφέρθηκαν στις νέες δυνατότητες που δίνει η έναρξη του δρομολογίου καθώς συνδέει τη Θεσσαλονίκη με πάρα πολλά μέρη του κόσμου κάνοντας ευκολότερη την προσέλκυση επισκεπτών την πόλη.

Τρεις από τους παρευρισκόμενους έφυγαν από την εκδήλωση πιο χαρούμενοι, καθώς μετά από κλήρωση κέρδισαν αεροπορικά εισιτήρια με τη Flydubai και την Emirates.

 

 

 

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments