Μια νέα κατηγορία θέσεων παρουσίασε σήμερα (Τρίτη) η Emirates, η μεγάλη αεροπορική εταιρεία του Ντουμπάι. Πρόκειται για την Premium Economy μια κατηγορία ανάμεσα στην Economy και την Business Class, για αυτούς που θέλουν άνεση στο μακρινό ταξίδι τους αλλά δεν έχουν τα χρήματα για business class.
Η νέα κατηγορία υπάρχει προς το παρόν μόνο στο τελευταίο Airbus A-380 που παρέλαβε πρόσφατα η Emirates, ωστόσο σύντομα θα μπει και σε άλλα πέντε A-380 καθώς και μερικά Boeing 777.
Η καμπίνα Premium Economy στο διώροφο A-380, βρίσκεται στον κάτω όροφο του αεροσκάφους και διαθέτει 56 άνετα καθίσματα σε διάταξη 2-4-2, που έχουν απόσταση μεταξύ τους 101 εκατοστά, ώστε τα πόδια να μην αισθάνονται καμιά δυσφορία. Τα δερμάτινα καθίσματα δεν γίνονται κρεββάτι όπως αυτά στην business class, είναι όμως πολύ άνετα καθώς έχουν πλάτος 50 εκατοστά και ξαπλώνουν 20 εκατοστά. Έχουν ρυθμιζόμενο προσκέφαλο και υποπόδιο.
Επίσης κάθε κάθισμα διαθέτει μεγάλο τραπέζι και οθόνη 13,3 ιντσών. Όσοι επιλέξουν αυτή την κατηγορία θα απολαμβάνουν πέρα από την άνεση και περισσότερες επιλογές σε ποτά και φαγητό.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments