Η Emirates είναι η Επίσημη Αεροπορική Εταιρία της Expo 2020 που με ένα χρόνο καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι από την 1η Οκτωβρίου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022. Για το λόγο αυτό, η Emirates προσφέρει στους επιβάτες της την ευκαιρία να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία της World Expo.
Οι πελάτες της Emirates που επισκέπτονται το Ντουμπάι ή ταξιδεύουν μέσω του Ντουμπάι κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης έκθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ένα δωρεάν ημερήσιο πάσο για την Expo 2020 για κάθε αεροπορικό εισιτήριο που έχουν κλείσει με την Emirates.
Η ειδική προσφορά ισχύει για όλα τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής που περιλαμβάνουν πτήση προς ή μέσω Ντουμπάι, για την Πρώτη, τη Business και την Οικονομική Θέση, για εισιτήρια πτήσεων της flydubai που έχουν εκδοθεί μέσω της Emirates, καθώς και για αυτούς που ταξιδεύουν οπουδήποτε στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας με χρόνο αναμονής τουλάχιστον έξι ώρες στο Ντουμπάι. Οι κάτοχοι εισιτηρίων απλή μετάβασης, των οποίων το ταξίδι ξεκινά εκτός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχουν το δικαίωμα να λάβουν το δωρεάν Expo Day Pass εάν ταξιδεύουν στο Ντουμπάι ή εάν κάνουν στάση στο Ντουμπάι και τηρείται ο ελάχιστος χρόνος αναμονής.
Όσοι βρίσκονται ήδη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχουν επίσης δικαίωμα να λάβουν ένα δωρεάν Expo Day Pass, εφόσον το δρομολόγιό τους περιλαμβάνει ταξίδι επιστροφής στο Ντουμπάι κατά την περίοδο των έξι μηνών που θα πραγματοποιείται η Expo.

Expo Dubai 2020…
Η Expo 2020 Dubai θα είναι η πρώτη Παγκόσμια Έκθεση που φιλοξενήθηκε ποτέ στις περιοχές της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Νότιας Ασίας. Μέσα από το θέμα του Connecting Minds, Creating the Future, το Expo 2020 Dubai στοχεύει να εμπνεύσει τους ανθρώπους αναδεικνύοντας τα καλύτερα παραδείγματα συνεργασίας και καινοτομίας από όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στο τομείς της βιωσιμότητας, της κινητικότητας και των ευκαιριών.

Το περίπτερο της Ελλάδας…
Με σύνθημα Greece paves the way, η Ελλάδα πρόκειται να συμμετάσχει στην Expo 2020 Dubai. Τo ελληνικό περίπτερο με το ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχέδιο είναι εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα παραπέμπει στον μίτο της Αριάδνης και του Θησέα που μέσω της ευρηματικότητας κατάφεραν να βρουν την έξοδο του Λαβύρινθου. Μέσα από τη συμμετοχή μας στη διεθνή έκθεση, στόχος είναι η Ελλάδα να επανατοποθετηθεί δυναμικά στο διεθνές επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον, ως μια χώρα που παρέχει ευκαιρίες και χτίζει ένα καλύτερο μέλλον, με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Τέλος, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία και φορείς, θα διοργανωθεί πλήθος επιχειρηματικών εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments