Μια ακόμη ημέρα καριέρας, η δεύτερη μέσα σε λίγες εβδομάδες, διοργανώνει στην Αθήνα η αεροπορική εταιρεία του Ντουμπάι, η Emirates. Αναζητά υποψηφίους για να ενταχθούν στην πολυεθνική της ομάδα του πληρώματος καμπίνας (αεροσυνοδοί).
Θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 9:00 π.μ., στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα. Οι επιλεγέντες θα εκπαιδευτούν στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις της Emirates στο Ντουμπάι.
Οι υποψήφιοι, μπορούν να παρουσιαστούν στο Open Day με ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα (CV) στα αγγλικά και μια πρόσφατη φωτογραφία, ενώ συνιστάται να προβούν σε προεγγραφή εδώ: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/ για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. Όσοι δεν έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση μπορούν παρουσιαστούν στο Open Day στο Divani Caravel Hotel. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση emirates.com/careers.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να περάσουν όλη την ημέρα στους χώρους διεξαγωγής του Open Day. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα ενημερώνονται για τον χρόνο των περαιτέρω αξιολογήσεων και συνεντεύξεων την ίδια ημέρα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments