Για τρίτο συνεχόμενο μήνα η αεροπορική εταιρεία του Ντουμπάι, η Emirates, διοργανώνει στην Ελλάδα Open Day πρόσληψης αεροσυνοδών (αγόρια και κορίτσια), αυτή τη φορά όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και τη Θεσσαλονίκη.
Στην Αθήνα η Open Day πρόσληψης αεροσυνοδών θα γινει την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, στις 9:00 π.μ., στο Divani Caravel Hotel, και στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στις 9.00 π.μ., στο ξενοδοχείο Holiday Inn.
Οι υποψήφιοι, μπορούν να παρουσιαστούν στο Open Day με ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα (CV) στα αγγλικά και μια πρόσφατη φωτογραφία, ενώ συνιστάται να προβούν σε προεγγραφή εδώ: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/ για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. Όσοι δεν έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να παρουσιαστούν στο Open Day με το βιογραφικό τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση emirates.com/careers.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να περάσουν όλη την ημέρα στους χώρους διεξαγωγής του Open Day. Αυτοί που θα επιλεγούν θα ενημερώνονται για τον χρόνο των περαιτέρω αξιολογήσεων και συνεντεύξεων την ίδια ημέρα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments