Γράφει ο Akis Dimarco

Η ελβετική τσάρτερ εταιρεία έρχεται στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη άνοιξη. Η πρώην Germania Flug, θυγατρική της Germania με έδρα την Ζυρίχη, εξαγοράστηκε το 2019 από την Albex Aviation Ltd και μετονομάστηκε σε CHair, από το Confederatio Helvetica (το επίσημο όνομα της Ελβετίας) και το air, θυμίζοντας με αυτό το λογοπαίγνιο της λέξης chair ότι προσφέρει θέσεις..
Η CHair από 23 Απριλίου 2021 θα ξεκινήσει πτήσεις από Ζυρίχη προς Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, ενώ μέσα στον Μάιο προσθέτει και τρίτη εβδομαδιαία πτήση, κάθε Τετάρτη. Εκτός από την Θεσσαλονίκη, η εταιρεία θα πετάει επίσης μία φορά την εβδομάδα προς Κέρκυρα κάθε Πέμπτη, από 13 Μαῒου, καθώς και προς Ζάκυνθο, κάθε Δευτέρα από 17 Μαῒου.
Η CHair πετάει ήδη από πέρσι προς Ηράκλειο, Ρόδο, Κω και Λάρνακα. Ο στόλος της αποτελείται από τρία Α-319 των 150 θέσεων.
Πέρα από τις θέσεις που κλείνονται μέσω των τουρ οπερέιτορ, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κράτηση σε μεμονωμένες θέσεις μέσω της ιστοσελίδας www.chair.ch , όπου ο επιβάτης επιλέγει να κλείσει το ναύλο που τον εξυπηρετεί (Basic, Flex, Flex Plus). Στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας ο χρήστης μπορεί να επιλέξει αλλαγή γλώσσας και νομίσματος (ευρώ, δολάριο, ελβετικό φράγκο).
Εάν δεν υπάρξουν δραματικές αλλαγές στα πτητικά προγράμματα των αεροπορικών εταιρειών μέχρι την άνοιξη, η CΗair θα αποτελεί την 4η εταιρεία στην Θεσσαλονίκη, μαζί με Swiss, Easyjet και Aegean, που θα ενισχύσει το τουριστικό ρεύμα μεταξύ Β.Ελλάδας και Ελβετίας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments