Γράφει ο Akis Dimarco

Μετά την ανακοίνωση της British Airways για την επανέναρξη δρομολογίων από το αεροδρόμιο Gatwick με αρκετούς προορισμούς στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και η Θεσσαλονίκη, η βρετανική εταιρεία προέβη σε ενίσχυση του δικτύου της και από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου. Μεταξύ των νέων δρομολογίων που ανακοινώθηκαν είναι και το εποχικό της Θεσσαλονίκης, από 18 Ιουνίου, με αναχώρηση από Λονδίνο κάθε Σάββατο και επιστροφή από Θεσσαλονίκη κάθε Κυριακή. Συγκεκριμένα, η BACF (British Airways CitiFlyer), η θυγατρική της ΒΑ στο City, θα αναχωρεί από Λονδίνο στις 12:00 με άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 17:20, ενώ από Θεσσαλονίκη θα αναχωρεί την επόμενη μέρα στις 12:00 με άφιξη στο Λονδίνο στις 13:20.
Η British Airways εκτελεί ήδη δρομολόγια από το City κάθε καλοκαίρι και προς άλλους ελληνικούς προορισμούς, προς Σκιάθο, Μύκονο και Σαντορίνη. O στόλος της αποτελείται κυρίως από Εmbraer Jet E-190 των 100 θέσεων (φώτο).
Το City θεωρείται από τα πιο βολικά αεροδρόμια του Λονδίνου, καθώς βρίσκεται μέσα στην πόλη και εξυπηρετείται από το δίκτυο του μετρό (DLR), έχει σχετικά γρήγορες διαδικασίες τσεκ-ιν, ελέγχου κτλ. και προσφέρει μοναδική θέα του Λονδίνου τόσο κατά την προσγείωση όσο και την απογείωση.
Mε τη νέα αυτή σύνδεση, η British Airways θα εξυπηρετεί την Θεσσαλονίκη από 3 αεροδρόμια του Λονδίνου το φετινό καλοκαίρι, από το Heathrow καθημερινά, από Gatwick 4 φορές την εβδομάδα, και από City τα σαβ/κα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments