Η British Airways ανακοίνωσε πως σταματά μέχρι τουλάχιστον τις 15 Αυγούστου την πώληση εισιτηρίων για πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων που αναχωρούν από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.
Και αυτό γιατί το Χήθροου έβαλε όριο εξυπηρέτησης 100 χιλιάδων επιβατών την ημέρα καλώντας τις αεροπορικές εταιρείες να ακυρώσουν πτήσεις για να μην το υπερβούν.
Επίσης η British Airways θέλει να κρατήσει αρκετές κενές θέσεις ώστε να βολέψει αυτούς που επηρεάζονται από ακυρώσεις πτήσεων, οι οποίες μόνο τον Ιούλιο ήταν πάνω από χίλιες.
Αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα για το τι συμβαίνει τα μεγάλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια το φετινό καλοκαίρι, κυρίως λόγω της έλλειψης προσωπικού σε αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρείες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν όλες οι πτήσεις.
Στο μεταξύ καθημερινά συμβαίνουν τραγελαφικά περιστατικά στα αεροδρόμια από απελπισμένους ταξιδιώτες. Στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, οι ταξιδιώτες, αφού περίμεναν πάνω από μιάμιση ώρα να πάρουν τις αποσκευές τους, τελικά μπήκαν από την καταπακτή του ιμάντα στο χώρο των αποσκευών για να βοηθήσουν στο ξεφόρτωμα τους. Οι υπάλληλοι της επίγειας εξυπηρέτησης λένε πως λόγω έλλειψης προσωπικού δουλεύει ο καθένας για δυο άτομα και δεν προλαβαίνουν. Σχεδόν καθημερινά επιβάτες τρυπώνουν στο χώρο των αποσκευών για να βρουν την βαλίτσα τους και οι καβγάδες είναι καθημερινοί.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments