Γράφει ο Akis Dimarco

Μπορεί η εταιρεία να κλείνει την βάση στην Λάρνακα (έντονος ανταγωνισμός εν καιρώ πανδημίας με μειωμένη κίνηση) και να διακόπτει τις πτήσεις από την Κύπρο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όμως επικεντρώνεται στο να ενισχύσει τις συνδέσεις από Ρουμανία με την υπόλοιπη Ευρώπη. Πρόσφατα ανακοίνωσε δύο νέα δρομολόγια για Αθήνα, από Μπακάου και Βουκουρέστι.
Οι πτήσεις Αθήνα-Μπακάου ξεκινάνε 3 Οκτωβρίου και θα εκτελούνται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Η Blue Air θα αναχωρεί από Αθήνα την Τετάρτη στις 1910 και το Σάββατο στις 2355.

Παράλληλα η εταιρεία, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ξεκινήσει καθημερινή απευθείας σύνδεση Αθήνα-Βουκουρέστι από τις 28 Μαρτίου 2021. Η πτήση θα αναχωρεί από Αθήνα τις καθημερινές στις 1640 και τα Σαββατοκύριακα στις 0945. Η Blue Air θα είναι η 4η εταιρεία που θα συνδέσει την Αθήνα με το Βουκουρέστι, μαζί με τις Aegean, Tarom και Ryanair. Σε προηγούμενη μάχη εταιρειών χαμηλού κόστους στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, μεταξύ Ryanair και Wizzair, νικήτρια βγήκε η Ryanair. Η νέα αναμέτρηση θα είναι πιο σκληρή δεδομένων των ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών που επικρατούν παγκοσμίως.
Όλες οι πτήσεις της Blue Air θα εκτελούνται με αεροσκάφη 737. Κρατήσεις στο www.blueairweb.com.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments