Με επίκεντρο τους επιβάτες και την προστασία τους και σκοπό να παραμείνει το αεροπορικό ταξίδι ασφαλές, η Aegean συστήνει στο επιβατικό κοινό τους Hygiene Attendants, που θα φροντίζουν για την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά την πτήση. Οι Hygiene Attendants φέρουν ειδικό αναγνωριστικό σήμα και βοηθούν τους επιβάτες καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού να ακολουθήσουν, όλοι, τα αναγκαία μέτρα προστασίας, καθιστώντας το αεροπλάνο το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς για τους ίδιους, τους συνεπιβάτες τους, αλλά και για το προσωπικό εξυπηρέτησης της εταιρείας.
Με κατανόηση στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία, οι Hygiene Attendants υπενθυμίζουν σε όλους τους επιβάτες:
τη σωστή και συνεχή χρήση της μάσκας από όλους, καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, φροντίζοντας παράλληλα για την ομαλή διαχείριση συγκεκριμένων περιστάσεων, όπως π.χ. κατά τη διάρκεια κατανάλωσης του προσφερόμενου ροφήματος και snack
την τήρηση των αποστάσεων κατά την επιβίβαση και αποβίβαση από το αεροσκάφος και τον περιορισμό της κινητικότητας των επιβατών κατά την πτήση
και απαντούν σε τυχόν ερωτήματα των επιβατών για θέματα όπως μέτρα και διαδικασίες προστασίας, διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης αεροσκαφών, κυκλοφορία του αέρα εντός καμπίνας, κα.
«Καθώς τα νέα μέτρα προστασίας από την πανδημία έχουν αλλάξει τη ζωή όλων μας και όπως είναι φυσικό και το αεροπορικό ταξίδι, όλοι εμείς στην Aegean, εργαζόμαστε καθημερινά για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, τη ζεστασιά και τη φροντίδα που σας έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Οι Hygiene Attendants θα είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσουν να ταξιδεύετε με περισσότερη σιγουριά και ηρεμία, συμβάλλοντας στην τήρηση των αναγκαίων μέτρων προφύλαξης και ασφάλειας όλων μας. Άλλωστε, σύμφωνα πάντα με πρόσφατες μελέτες που δημοσιοποιούνται, το αεροπορικό ταξίδι εξακολουθεί να παραμένει ασφαλές, καθώς ο κίνδυνος ενός επιβάτη να προσβληθεί από τον COVID 19 μέσα σε αεροσκάφος, αποδεικνύεται πολύ χαμηλός», δήλωσε ο κ.Γιάννης Τζοβάνης, Διευθυντής Πληρωμάτων Καμπίνας της Aegean.
Πρόσφατη μελέτη της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA), κατέδειξε τη χαμηλή πιθανότητα μετάδοσης COVID-19 κατά τη διάρκεια των πτήσεων, δημοσιοποιώντας ότι από τις αρχές του 2020 έχουν αναφερθεί μόλις 44 περιπτώσεις COVID-19, στις οποίες η μετάδοση θεωρείται ότι σχετίζεται με αεροπορικό ταξίδι, όταν έχουν ταξιδέψει περίπου 1,2 δισεκατομμύρια επιβάτες. Δηλαδή 1 περίπτωση για κάθε 27 εκατομμύρια ταξιδιώτες.
Μάθετε περισσότερα για τους Hygiene Attendants στο σχετικό βίντεο:

https://youtu.be/W8iY2KOaOEI

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments