Γράφει ο Akis Dimarco

Μια νέα υπερατλαντική σύνδεση έρχεται να δώσει λίγη ελπίδα στα τουριστικά δρώμενα της χώρας, με την προϋπόθεση πάντα ότι η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας δεν θα εκτροχιαστεί. Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία United, μία από τις 3 μεγαλύτερες των Η.Π.Α., ανακοίνωσε σήμερα την απευθείας σύνδεση της Αθήνας με την Ουάσιγκτον, με καθημερινή πτήση που θα ξεκινήσει από 1η Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου.

To πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας προβλέπει:
-Αναχώρηση από Αθήνα στις 12:05 και άφιξη στην Ουάσιγκτον στις 16:05 τοπική ώρα. Επιστροφή με αναχώρηση από Ουάσιγκτον στις 17:35 και άφιξη στην Αθήνα στις 10:20.
Το δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφος Β787-8 των 235 θέσεων με την εξής διαμόρφωση:
28 θέσεις – Polaris (Βusiness Class)
21 θέσεις – Premium Plus (Premium Economy)
26 θέσεις – Economy Plus (Extra Legroom Economy)
158 θέσεις – United Economy (Οικονομική Θέση)

Η United φέτος, πέραν του νέου δρομολογίου, θα επαναφέρει και το καθημερινό εποχικό δρομολόγιο Αθήνα-Ν.Υόρκη (Newark), από τις 3 Ιουνίου, με αναχώρηση από Αθήνα στις 12:15 και άφιξη στην Ν.Υόρκη στις 16:20, ενώ από το Newark θα αναχωρεί στις 17:40 με άφιξη στην Αθήνα στις 10:30.
To Newark, το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ν.Υόρκης, αποτελεί τον σημαντικότερο κόμβο της United με εκατοντάδες πτήσεις καθημερινά σε Η.Π.Α., από Αλάσκα μέχρι Χαβάη, σε Κεντρική και Ν.Αμερική, σε Καραϊβική, Ασία. Η United ανήκει στην αεροπορική συμμαχία της Star Alliance μαζί με Aegean, Air Canada, Austrian, Lufthansa, Swiss, SAS κτλ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments