Γράφει ο Akis Dimarco

Η Sky Express, η ελληνική περιφερειακή εταιρεία, η οποία έως τώρα είχε επικεντρωθεί στην σύνδεση της νησιωτικής Eλλάδας με την Αθήνα και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, καθώς και στην διασύνδεση των νησιών μεταξύ τους, αποφάσισε να μπει δυναμικό σε ένα από τα πολυπληθέστερα δρομολόγια εσωτερικού της χώρας, στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Για το λόγο αυτό, ενισχύει σημαντικά τον στόλο της, ο οποίος μέχρι στιγμής αποτελείται μόνο από ελικοφόρα 11 ATR42 (φώτο) και ATR72 , με την μίσθωση σύγχρονων Airbus A-320Neo. Tα νέα Airbus, αντίστοιχα με αυτά που εισάγει η Aegean στο στόλο της, είναι πιο οικονομικά στην κατανάλωση καύσιμου, πιο οικολογικά όσον αφορά την εκπομπή αερίων ρύπων, πιο αθόρυβα και πετάνε μακρύτερα σε σύγκριση με τα παλαιότερης γενιάς.

Η Sky Express εγκαινιάζει τις νέες πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη από 14 Δεκεμβρίου, οι οποίες θα εκτελούνται 5 φορές την μέρα και με πολύ ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινάνε από 25 ευρώ oneway!

-Από Αθήνα ,οι ώρες αναχώρησης είναι στις: 06:45 (Σαβ/κα στις 08:00), 11:15, 14:30, 17:45, 21:00.

-Από Θεσσαλονίκη, η εταιρεία θα αναχωρεί στις: 08:20 (Σαβ/κα στις 09:35), 12:50, 16:05, 19:20, 22:35.

Παράλληλα, η Sky Express σχεδιάζει να ξεκινήσει απευθείας πτήσεις προς Ηράκλειο και από Θεσσαλονίκη, όσο θα αυξάνεται ο στόλος των Airbus, αλλά και προς άλλες περιοχές της χώρας, ενώ μελλοντικά σκοπεύει να συνδέσει την Κρήτη με τις μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

Οι κατηγορίες ναύλων της Sky Express, στα νέα αεροσκάφη, θα προσφέρουν:

-SkyFlyN: 8 κιλά χειραποσκευή +1 προσωπικό αντικείμενο
-SkySaveN: 8 κιλά χειραποσκευή +1 προσωπικό αντικείμενο+ 15 κιλά αποσκευή
-SkySmartN: 8 κιλά χειραποσκευή +1 προσωπικό αντικείμενο+ 23 κιλά αποσκευή

Οι πτήσεις της Sky Express, είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση, είτε στην ιστοσελίδα της www.skyexpress.gr , είτε μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments