Από αύριο Πέμπτη 11 Απριλίου ξεκινούν και πάλι οι πτήσεις της LOT Polish Airlines ανάμεσα στην Βαρσοβία και την Αθήνα. Το δρομολόγιο είναι καθημερινό και θα πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το αεροσκάφος του πολωνικού αερομεταφορέα θα αναχωρεί από την Αθήνα προς τη Βαρσοβία καθημερινά στις 2:10 μ.μ. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται κατά περίπτωση με αεροσκάφη Embraer 195, Boeing 737-800, και 737 MAX 8. Η πτήση προς την Αθήνα θα πραγματοποιείται καθημερινά με ώρα αναχώρησης από τη Βαρσοβία 9:30 π.μ.
«Η Βαρσοβία κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό European Best Destinations 2023. Ελπίζουμε πραγματικά ότι αυτή η ιδιαίτερα τιμητική διάκριση, ως ο πιο ελκυστικός τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη, καθώς και η διαθεσιμότητα απευθείας πτήσεων προς την πρωτεύουσα της Πολωνίας, θα ενθαρρύνουν το κοινό να επισκεφθεί την όμορφη χώρα μας και με τα δικά τους μάτια να διαπιστώσουν πόσα πολλά έχουν η Βαρσοβία και οι γειτονικές περιοχές να προσφέρουν» δήλωσε ο Krzysztof Moczulski, εκπρόσωπος της LOT Polish Airlines.

Στη φωτογραφία η Αγγελική Συνοδινού, Εμπορική Διευθύντρια (Commercial Director), GSA, LOT, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, ΔΑΑ, και ο Νίκος Σοφιάδης, Managing Director, Goldair SA στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments