Η Jet2.com και η Jet2CityBreaks ανακοινώνουν σήμερα την έναρξη -για πρώτη φορά- πτήσεων και city breaks προς την Αθήνα – με έναρξη τον Απρίλιο 2022, από τρεις από τις βάσεις της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πτήσεις και city breaks προς την Αθήνα είναι τώρα προς πώληση στα Jet2.com και Jet2CityBreaks με αφετηρία το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ και το Λονδίνο (Στάνστεντ), με δύο πτήσεις την εβδομάδα ς από κάθε βάση, από τον Απρίλιο 2022 έως το τέλος Οκτωβρίου.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Αθήνα το καλοκαίρι 2022 μπορούν να επιλέξουν την πτήση τους (“flight only”) για ταξίδι αναψυχής, την Jet2.com, είτε να αγοράσουν το ολοκληρωμένο πακέτο της Jet2CityBreaks , διαθέσιμο στη χαμηλή τιμή των £60 ανά άτομο. Η επιλογή του πακέτου που προσφέρει η Jet2CityBreaks περιλαμβάνει πτήσεις με την Jet2.com, αποσκευή 22 κιλών και χειραποσκευή 10 κιλών χωρίς χρέωση, μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο, καθώς επίσης και επιλογή ξενοδοχείων.

Η έναρξη πτήσεων και city breaks προς την Αθήνα αφενός είναι μια άμεση ανταπόκριση στη ζήτηση εκ μέρους των Βρετανών παραθεριστών, αλλά παράλληλα προσφέρει και στο ελληνικό κοινό εξαιρετική πρόσβαση στο Λονδίνο, στην πόλη του Μάντσεστερ και στη Βορειοδυτική Αγγλία, καθώς επίσης και στο Μπέρμιγχαμ και την περιοχή των Μίντλαντς.

Ο Steve Heapy, CEO των Jet2.com και Jet2holidays, δήλωσε: “Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τους πελάτες μας για πτήσεις και city breaks προς την ιστορική Αθήνα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε ένα τόσο συναρπαστικό πρόγραμμα από τρεις από τις βάσεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο για το καλοκαίρι του 2022. Γνωρίζουμε πόσο δημοφιλείς θα αποδειχθούν οι βραβευμένες πτήσεις μας και τα city breaks μας προς την Αθήνα, και πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία”.

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ‘ψήφο εμπιστοσύνης’ της Jet2.com στην αγορά της Αθήνας και την απόφαση να συνδεθεί η πόλη μας, από το καλοκαίρι του 2022, με το Λονδίνο / Στάνστεντ, το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ, ενισχύοντας έτσι τις επιλογές των ταξιδιωτών που αποκτούν πρόσβαση στο εξαιρετικό προϊόν αναψυχής της εταιρείας. Δεσμευόμαστε να σταθούμε στο πλευρό του νέου αεροπορικού συνεργάτη μας, και θα εργαστούμε στενά μαζί για την ενίσχυση και την επέκταση των τουριστικών ροών, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας προς και από την Αθήνα.”

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments