Γράφει ο Akis Dimarco

Mετά την Gulf Air που ανακοίνωσε πρόσφατα πτήσεις από Μπαχρέιν σε Μύκονο και Σαντορίνη, έρχεται η σειρά της Flydubai, της θυγατρικής της Emirates, να προσγειωθεί στα δύο δημοφιλέστερα νησιά των Κυκλάδων.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, τα νέα δρομολόγια από Ντουμπάι προς Μύκονο και Σαντορίνη θα ξεκινήσουν στις 18 Ιουνίου και διαρκέσουν μέχρι 29 Σεπτεμβρίου, εκτελούμενα 3 φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Από Ντουμπάι, Τετάρτη και Κυριακή, η πτήση θα έχει ώρα αναχώρησης πρωινή και την Παρασκευή μεσημέρι στις 13Q35. Από τα δύο νησιά η επιστροφή θα είναι μεσημέρι και απόγευμα.
Στην πτήση προς Ελλάδα, η Flydubai θα προσγειώνεται πρώτα Μύκονο και μετά θα συνεχίζει Σαντορίνη. Στην επιστροφή για Ντουμπάι, όπως είναι αναμενόμενο, θα σταματάει Σαντορίνη και έπειτα θα συνεχίζει απευθείας για Ντουμπάι. Το δρομολόγιο θα εκτελείται με 737-800 των 174 θέσεων, 162 στην Οικονομική και 12 στην Business, ενώ όλοι οι επιβάτες της Flydubai μπορούν να συνεχίζουν με ανταπόκριση στο Ντουμπάι σε όλο τον κόσμο με πτήση της Emirates.
Τα δύο κυκλαδίτικα νησιά είναι οι πρώτοι προορισμοί της Flydubai στην Ελλάδα, μετά την πολύ σύντομη παρουσία της εταιρείας το 2018 στην Θεσσαλονίκη, το οποίο δρομολόγιο (Θεσσαλονίκη-Ντουμπάι) θα μπορούσε ίσως μελλοντικά να το αναλάβει η Aegean με τα Α-320Neo, με πολύ καλύτερες τιμές, προσφερόμενο προϊόν, μάρκετινγκ, σε συνεργασία με την Emirates, η οποία έτσι και αλλιώς υπάρχει στα πλαίσια της προώθησης επιβατών μέσω Αθηνών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments