Η Ρουμανική αεροπορική εταιρεία Fly Lili θα ξεκινήσει πτήσεις ανάμεσα στο Μπρασόβ και τη Θεσσαλονίκη. Στόχος είναι να προσελκύσει Ρουμάνους που έρχονται για διακοπές στη Βόρεια Ελλάδα αγαπημένη τους περιοχή διακοπών εδώ και χρόνια.
Το δρομολόγιο θα εκτελείται με τρεις πτήσεις την εβδομάδα και αναμένεται να ξεκινήσει από τις 15 Ιουνίου.
To Μπρασόβ είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ρουμανίας στην περιοχή της Τρανσυλβανίας. Με βάση στο Μπρασόβ οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τα Καρπάθια και να επισκεφτούν τον Πύργο του Κόμη Δράκουλα.
Η Fly Lili είναι μια καινούργια αεροπορική εταιρεία με έδρα στο αεροδρόμιο Μπουνεάσα του Βουκουρεστίου. Ξεκίνησε πτήσεις την περσινή χρονιά και διαθέτει στόλο τριών Airbus.
0 Comments
νεότερα













