Γράφει ο Akis Dimarco

H Corendon Airlines Europe, θυγατρική της Corendon Airlines με έδρα στη Γερμανία, η οποία κάθε καλοκαίρι συνδέει τα ελληνικά νησιά με όλη την Ευρώπη, τόσο με προγραμματισμένες όσο και με τσάρτερ πτήσεις μαζί με την έτερη θυγατρική, την Corendon Dutch Airlines, έρχεται Θεσσαλονίκη.
Από 21 Μαῒου 2021 θα συνδέει την Θεσσαλονίκη με τη Νυρεμβέργη δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. H Corendon θα αναχωρεί από Θεσσαλονίκη στις 23:45 με άφιξη στη Νυρεμβέργη στις 01:05, ενώ από Νυρεμβέργη θα αναχωρεί στις 19:30 με άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 22:30. Οι ναύλοι της εταιρείας περιλαμβάνουν χειραποσκευή 8 κιλά ή ναύλο μαζί με βαλίτσα 20 κιλών.
Η Corendon Airlines δραστηριοποιείται στην Ελλάδα πετώντας ήδη από Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ελβετία, Σλοβακία, Πολωνία, Aυστρία, προς Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Κω, ενώ το 2021 θα ξεκινήσει πτήσεις και από Λονδίνο-Gatwick. Μέχρι πέρσι πετούσε και από Ισραήλ προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης. Ο στόλος της αποτελείται αποκλειστικά από 737-800 των 189 θέσεων.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments