Γράφει ο Akis Dimarco

Με τις ζημίες να συσσωρεύονται κάθε μήνα σε δυσθεώρητα ύψη, τόσο για τις αεροπορικές εταιρείες όσο και για τα αεροδρόμια, και με την αβεβαιότητα για την ανάκαμψη στα αεροπορικά ταξίδια να συνεχίζει να πλανιέται στον αέρα, η British Airways αποφάσισε για δεύτερη χρονιά να μεταφέρει όλες τις πτήσεις από το Gatwick στον μεγαλύτερο και πιο προσοδοφόρο κόμβο της, το Heathrow. Mε μία ευρύτατη γκάμα προορισμών που προσφέρεται για ανταποκρίσεις, σε συνδυασμό με την «δίψα» για ταξίδια κυρίως στην Ν.Ευρώπη, κατά κύριο λόγο σε Ισπανία, Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Πορτογαλία και Τουρκία, η BA προσανατολίζεται και ελπίζει στην μεγιστοποίηση κερδών μέχρι τον Οκτώβριο από τις πτήσεις σε δημοφιλή μέρη παραθεριστικά αλλά και city-break.
Όσον αφορά την Ελλάδα, πέραν της Αθήνας, η British Airways πετάει ήδη από το Heathrow σε αρκετούς θερινούς προορισμούς. Τα δρομολόγια του Gatwick προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κω και Ρόδο μεταφέρονται στο Heathrow μέχρι τέλη Οκτώβρη, ή αρχές Νοέμβρη, εάν πάει καλά η σεζόν και υπάρχει ζήτηση όπως και πέρσι.
Οι πτήσεις Θεσσαλονίκη-Λονδίνο Heathrow θα εκτελούνται καθημερινά, ενώ κάθε Τετάρτη και Κυριακή θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την μέρα. Όλα τα δρομολόγια της εταιρείας διενεργούνται με αεροσκάφη Α-319/320/321.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments