Γράφει ο Akis Dimarco

Η ρουμανική τσάρτερ εταιρεία Animawings που ιδρύθηκε από τον ρουμάνικο τουρ οπερέιτορ Memento (Christian Tour) με αρχική συμμετοχή της Aegean κατά 25%, και πιο πρόσφατα με αύξηση στο 51%, έρχεται και στην Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία θα ξεκινήσει προγραμματισμένα δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Βουκουρέστι από τις 9 Ιουνίου, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 15:10 και άφιξη 16:10, ενώ από Βουκουρέστι θα αναχωρεί 13:20 και θα φθάνει στο «Μακεδονία» στις 14:20.
Παράλληλα ενισχύει και τις απευθείας συνδέσεις με τα ελληνικά νησιά. Ήδη από πέρσι η Anmimawings πετάει σε Ηράκλειο, Κέρκυρα, Ρόδο και Ζάκυνθο από Βουκουρέστι και από Κλουζ-Ναπόκα σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο. Φέτος, εκτός από την Θεσσαλονίκη, προσθέτει και τις παρακάτω νέες απευθείας πτήσεις:
-Βουκουρέστι-Μύκονος/Σαντορίνη, 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, από 9 Ιουνίου
-Κλουζ-Ναπόκα-Ηράκλειο, κάθε Σάββατο και Κυριακή, από 11 Ιουνίου
-Κλουζ-Ναπόκα-Ρόδος κάθε Τρίτη, από 14 Ιουνίου
-Τιμισοάρα-Ηράκλειο κάθε Πέμπτη, από 7 Ιουλίου
-Τιμισοάρα-Ρόδος κάθε Τρίτη, από 14 Ιουνίου
Επίσης, ξεκινάει πτήσεις και για Κύπρο, Βουκουρέστι-Λάρνακα από 14 Ιουνίου, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.
H Aegean, έχοντας πια το πλειοψηφικό πακέτων μετοχών της Animawings, αναλαμβάνει την συνδιοίκηση της εταιρείας και την τεχνική υποστήριξη με την τεχνογνωσία ποanimaυ διαθέτει. Ο στόλος της Animawings θα αποτελείται φέτος από τρία Α-320 που ανήκαν στην Aegean, των 174 θέσεων. Κρατήσεις και πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Animawings, www.animawings.com (και στα αγγλικά).

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments