Η American Airlines εγκαινίασε το νέο δρομολόγιο της από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς το Ντάλας (DFW). Το νέο δρομολόγιο θα ενισχύσει την παρουσία της αμερικάνικής εταιρείας στην Αθήνα, η οποία φέτος το καλοκαίρι θα περιλαμβάνει έως και 35 πτήσεις τη βδομάδα στην περίοδο αιχμής προς πέντε κόμβους στις ΗΠΑ, με καθημερινή σύνδεση προς Σάρλοτ (Βόρεια Καρολίνα), Φιλαδέλφεια, Σικάγο, Νέα Υόρκη (JFK) και Ντάλας.
Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται έως τις 8 Σεπτεμβρίου, με αεροσκάφη Boeing 777-300, χωρητικότητας 304 επιβατών, και Boeing 777-200, χωρητικότητας 273 επιβατών.
Με το νέο αυτό δρομολόγιο, η εταιρεία θα αυξήσει τις πτήσεις της στην Αθήνα κατά 25% και τη διαθέσιμη χωρητικότητα θέσεων κατά 30%, σε σύγκριση με τη θερινή περίοδο του 2025.
Το Dallas Fort Worth International Airport (DFW) αποτελεί τον μεγαλύτερο κόμβο της American Airlines, από τον οποίο η εταιρεία θα πραγματοποιεί το καλοκαίρι περισσότερες από 930 αναχωρήσεις ημερησίως στην περίοδο αιχμής, προς περισσότερους από 230 προορισμούς και 30 χώρες.

Με αφορμή την πρώτη άφιξη στο αεροδρόμιο της Αθήνας οργανώθηκε ειδική υποδοχή (φώτο) με ζωντανή κάντρι μουσική και χορούς.













