Γράφει ο Akis Dimarco

Το νέο δρομολόγιο της Eurowings, χαμηλού κόστους θυγατρικής της Lufthansa, το οποίο ξεκίνησε πριν λίγο καιρό με το άνοιγμα της βάσης στο Μόναχο, γίνεται ολόχρονο. Η Eurowings θα συνεχίσει να συνδέει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με το Μόναχο και τη χειμερινή περίοδο 2017-18 με 3 πτήσεις την εβδομάδα. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πτήσεις θα εκτελούνται Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο ως εξής:
-Τρίτη, Πέμπτη αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 10:50 με άφιξη Μόναχο 12:15. Αναχώρηση από Μόναχο 07:00 με άφιξης στη Θεσσαλονίκη 08:25.
Σάββατο αναχώρηση από Θεσσαλονίκη 21:15 με άφιξη στο Μόναχο 22:40, ενώ από Μόναχο θα φεύγει στις 17:35 με άφιξη Θεσσαλονίκη στις 20:35.
Το Μόναχο θα είναι ο 4ος προορισμός της εταιρείας που διατηρείται όλο το χρόνο μαζί με Κολωνία, Ντύσσελντορφ και Στουτγκάρδη, ενώ στο σύνολό της η Eurowings εξυπηρετεί από Θεσσαλονίκη 7 προορισμούς, μαζί με Ανόβερο, Αμβούργο και Σάλτσμπουρκ, από τέλη Μάρτη μέχρι τέλη Οκτώβρη. Αναμένεται πάντως την θερινή σεζόν του 2018 «πόλεμος» με την Ryanair, η οποία επεκτείνεται ταχύτατα στα «χωράφια» της Lufthansa στη Φραγκφούρτη, με την Eurowings έτοιμη να ανταπαντήσει με καινούρια βάση στη Φραγκφούρτη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments