Γράφει ο Akis Dimarco

H Eurowings, η γερμανική θυγατρική χαμηλού κόστους της Lufthansa, περνάει στην αντεπίθεση απέναντι στο κύμα εταιρειών χαμηλού κόστους που κατακλύζει την Ευρώπη και ενισχύει ένα από τα μεγαλύτερα οχυρά της και κόμβους, το αεροδρόμιο του Μονάχου, ώστε να αντιμετωπίσει Transavia, Easyjet, Norwegian, Vueling (και έμμεσα Ryanair, Wizzair στο κοντινό Memmingen)! Από τα τέλη Μαρτίου και με 4 Α-320, ανοίγει βάση στο Μόναχο με πτήσεις προς 32 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, όλων των κατηγοριών, business, city-break, παραθεριστικούς κτλ. Από αυτούς οι 8 θα είναι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Μύκονο, Καβάλα, Κέρκυρα, Χανιά, και Κω. Το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας για την Ελλάδα προβλέπει:
-Θεσσαλονίκη-Μόναχο κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή (με αναχωρήσεις 09:40, 09:20 και 09:25)
-Ηράκλειο-Μόναχο κάθε Δευτέρα και Τετάρτη
-Ρόδος-Μόναχο κάθε Τρίτη και Σάββατο
-Καβάλα-Μόναχο κάθε Τετάρτη και Σάββατο
-Μύκονος-Μόναχο κάθε Παρασκευή και Κυριακή
-Χανιά-Μόναχο κάθε Δευτέρα
-Κως, Κέρκυρα κάθε Σάββατο
Το Μόναχο είναι ο 6ος προορισμός της Eurowings από Θεσσαλονίκη μαζί με Κολωνία, Ντύσσελντορφ, Αμβούργο, Ανόβερο, Στουτγκάρδη και από το 2017 και το Σάλτσμπουργκ!
Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προσθέτει το 2017 νέες πτήσεις προς Ελλάδα, από Στουτγκάρδη προς Ρόδο (Τρίτη και Σάββατο) και προς Σκιάθο (κάθε Κυριακή), καθώς και από Βιέννη προς Σάμο (Τρίτη, Σάββατο) και Μυτιλήνη (κάθε Σάββατο) ενώ κάθε Δευτέρα θα πετάει και προς Πάφο.
Όλες οι πτήσεις έχουν ήδη ανέβει στην ιστοσελίδα της εταιρείας και είναι διαθέσιμες προς κράτηση στο www.eurowings.com

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments