Οι αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο αρχίζουν σιγά σιγά να δρομολογούν όλο και περισσότερες πτήσεις, ωστόσο πέρα από τους περιορισμούς που ισχύουν σε διάφορες χώρες και ανατρέπουν τα προγράμματα τους, έχουν να αντιμετωπίσουν την δυσπιστία του κόσμου στα αεροπορικά ταξίδια σε σχέση πάντα με τον κορωνοϊό και τη μεταδοτικότητα του.
Τα υγειονομικά πρωτόκολλα υπάρχουν ωστόσο από μόνα τους δεν φτάνουν για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης. Έτσι κάποιες αεροπορικές εταιρείες κάνουν τις δικές τους προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.
Η Etihad, η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Αμπού Ντάμπι, δημιούργησε μια νέα εκστρατεία την οποία ονομάζει «Etihad Wellness», προκειμένου να καθησυχάσει τους επιβάτες και να ανακτήσει την υγειονομική εμπιστοσύνη τους.
Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, ένα μέλος του πληρώματος ορίσθηκε ως Wellness Ambassador.
Ο ρόλος του είναι να κάνει τους επιβάτες να αισθάνονται ασφαλείς και άνετα στο αεροσκάφος. Να διασφαλίσει ότι ακολουθούνται τα αυξημένα μέτρα υγιεινής της εταιρείας και ότι οι επιβάτες έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται ενώ ταξιδεύουν με το Eithad. Επίσης να τους ενημερώσει τι πρέπει να κάνουν όταν φτάσουν στον προορισμό τους.
Οι επιβάτες τον αναγνωρίζουν από την ειδική στολή που φοράει…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments