Κάποιοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια διαφορετική εμπειρία στο αεροπορικό τους ταξίδι. Ταξιδεύουν με ιδιωτικά τζετ, δηλαδή με άνεση και πολυτελεια.
Οι εταιρείες προσπαθούν να ικανοποιήσουντη ζήτηση, δημιουργώντας νέα αεροσκάφη όπου το εσωτερικό τους σε καθηλώνει.
Η Airbus Corporate Jets εκανε με μια νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό της καμπίνας, δημιουργώντας ένα νέο “concept” για την καμπίνα του αεροσκάφους ACJ320neo.
Το concept ονομάζετε Melody και διαθέτει καμπυλωτές γραμμές, εμπνευσμένες από τις κυρτότητα της φύσης, όπως λοφώδεις ορίζοντες, τη ροή των ποταμών και τους αμμόλοφους της ερήμου. Αυτές οι «ρέουσες» γραμμές εκπροσωπούνται τόσο στον κύριο διάδρομο της καμπίνας, αλλά και στα καμπυλωτά τοιχώματα των ζωνών μέσα σε αυτόν.
Η Airbus έχει ήδη παραδώσει ένα ACJ319 με αυτές τις τεχνολογίες/ προδιαγραφές, οι οποίες, με την προσθήκη των Sharklets, πραγματοποιεί τακτικά δρομολόγια από την Ασία προς την δυτική ακτή των ΗΠΑ.
Περισσότερα από 180 εταιρικά jet της Airbus βρίσκονται σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο, που χρησιμοποιούνται από είτε από εταιρίες, ή ιδιώτες ή κυβερνήσεις σε κάθε ήπειρο, συμπεριλαμβανομένων της Ανταρκτικής.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments