Καθώς το αεροπορικό ταξίδι έχει γίνει πλέον μια πολύπλοκη διαδικασία, δημιουργεί ανησυχίες και φόβους, ιδιαίτερα σε αυτούς που δεν είναι εξοικειωμένοι ή ταξιδεύουν σπάνια.
Πρόσφατα η εταιρεία SITA που παρέχει υπηρεσίες σε αεροπορικές εταιρείες, έκανε την ετήσια έρευνα της σχετικά με αυτό. Ρώτησε 6448 άτομα σε όλο τον κόσμο που είχαν ταξιδέψει τουλάχιστον και φορά το τελευταίο εξάμηνο τι τους ανησυχεί περισσότερο σε ένα αεροπορικό ταξίδι πριν βγάλουν εισιτήριο αλλά και μετά.
Μερικά από αυτά που ανησυχούν περισσότερο τους ταξιδιώτες πριν βγάλουν το εισιτήριο τους είναι οι τιμές των εισιτηρίων, η επίπτωση του ταξιδιού τους στο περιβάλλον, η έλλειψη απευθείας πτήσεων σε κάποιους προορισμούς, γεωπολιτικοί κίνδυνοι, αλλά και κίνδυνοι για την υγεία καθώς δεν έχουν περάσει πλήρως οι επιπτώσεις τις πανδημίας.
Μετά την έκδοση του εισιτηρίου αυτό που ανησυχεί περισσότεροι τους ταξιδιώτες είναι οι πιθανές καθυστερήσεις ή ακυρώσεις πτήσεων αλλά και οι καθυστέρηση παραλαβής των αποσκευών ή η απώλεια τους.
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments