Καθώς οι Χριστουγεννιάτικες οργανωμένες εκδρομές δεν πάνε καλά και η ζήτηση είναι σε χαμηλά επίπεδα, τα τουριστικά γραφεία της χώρας κινδυνεύουν να συσσωρεύσουν επιπλέον χρέη. Αναφερόμαστε σ΄αυτά που οργανώνουν αεροπορικές εκδρομές και έκλεισαν μεγάλο αριθμό θέσεων σε ελληνικές και ξένες αεροπορικές εταιρείες. Τα συμβόλαια προβλέπουν ακυρωτικά πολλών χιλιάδων ευρώ.
Στην περίπτωση της Aegean όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ενημέρωσε τα τουριστικά γραφεία πως μπορούν να ακυρώσουν τις θέσεις που δεν χρειάζονται, χωρίς καμιά επιβάρυνση. Ήταν μια μεγάλη ανακούφιση για τα τουριστικά γραφεία, καθώς με την Aegean είχαν προγραμματιστεί να ταξιδέψουν πολλά γκρουπ.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης Βύρων Θεολόγης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστούμε την Aegean που αφουγκράστηκε το αίτημα μας. Προς μεγάλη μας ανακούφιση, η ελληνική αεροπορική εταιρεία έδειξε πως έχει καλά αντανακλαστικά και ότι είναι κοντά στην αγορά. Οτι σκέφτεται τα τουριστικά γραφεία και δεν επιβαρύνει και άλλο το ισχνό τους εισόδημα. Έδειξε ότι μας υπολογίζει τώρα που βιώνουμε την χειρότερη περίοδο στην ιστορία του κλάδου».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments