Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Ένα νέο VIP lounge ξεκινά αύριο τη λειτουργία του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη. Το όνομα του The Lounge και ανήκει στην αμερικανική εταιρεία Global Lounge Network που διαχειρίζεται VIP Lounges σε 29 αεροδρόμια σε 12 χώρες.
Το συγκεκριμένο lounge δεν συνδέεται με κάποια αεροπορική εταιρεία. Μπορεί να το επισκεφτεί κάθε ταξιδιώτης που ταξιδεύει με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία, είτε έχει εισιτήριο business class είτε όχι. Αρκεί να πληρώσει στην είσοδο 19 ευρώ ή να διαθέτει αντίστοιχες κάρτες εισόδου σε lounge (priority pass κλπ).
Το The lounge που ξεκινά αύριο τη λειτουργία του, προσφέρει συνθήκες άνεσης και πολυτέλειας για την αναμονή της πτήσης. Έχει πλούσιο μπουφέ με σνακ και ποτά (αλκοολούχα και μη), φρέσκες σαλάτες, αλλά και ζεστό φαγητό όπως ομελέτες, πίτσες κλαμπ σάντουιτς, σούπες κλπ τα οποία ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας και σερβίρονται από το προσωπικό. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στην τιμή των 19 ευρώ.
Επίσης διαθέτει ένα μικρό παιδότοπο, αίθουσα με τηλεόραση που διαθέτει Netflix και άλλα συνδρομητικά κανάλια, ακόμη και αίθουσα ξεκούρασης με τρία κρεβάτια.
Το lounge διευθύνει η Όλγα Αγγελοπούλου με πολλά χρόνια εμπειρίας στον αεροπορικό χώρο και η ομάδα της αποτελείται από εννέα άτομα.
Αν και ξεκινά τη λειτουργία του αύριο Τετάρτη, τα επίσημα εγκαίνια έγιναν στις 22 Μαρτίου και σ’ αυτά παραβρέθηκαν ο ιδιοκτήτης της Global Lounge Network Τζέφρεϊ Στερν και ο διευθυντής ανάπτυξης Ευρώπης και Αφρικής Σελίμ Μπινατλί.
Το The Lounge στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είναι το πρώτο στην Ελλάδα και το τέταρτο επί ευρωπαϊκού εδάφους. Το επόμενο στην Ελλάδα θα γίνει στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, ενώ στα σχέδια είναι και ένα τρίτο σε αεροδρόμιο της Φράπορτ.

Info…

Τα The Lounge θα το βρείτε στον πρώτο όροφο στη μεγάλη αίθουσα αναχωρήσεων στο νέο τέρμιναλ του αεροδρομίου, μετά τον έλεγχο ασφάλειας χειραποσκευών. Λειτουργεί κάθε μέρα από τις 6πμ έως τις 10μμ

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments