Η Emirates διακρίθηκε με τρία βραβεία στα Skytrax World Airline Awards 2022 στις κατηγορίες: «Καλύτερη Οικονομική Θέση στον Κόσμο», «Καλύτερη Υπηρεσία Εστίασης σε Οικονομική Θέση στον Κόσμο» και -για 17η συνεχή φορά- «Καλύτερο Σύστημα Ψυχαγωγίας εν πτήσει στον Κόσμο». Τα συγκεκριμένα βραβεία αποδεικνύουν τη δέσμευση της αεροπορικής εταιρείας να παρέχει την καλύτερη εμπειρία πτήσης στους επιβάτες της, με όσους έχουν επιλέξει την Οικονομική Θέση να επωφελούνται από άνετους χώρους, προσεκτικά επιλεγμένα μενού, ένα μεγάλο εύρος επιλογών ψυχαγωγίας εν πτήσει, και επιλεγμένες ανέσεις, όπως παιδικά παιχνίδια.
Οι διακρίσεις της Emirates στα βραβεία Skytrax ακολούθησαν την πρόσφατη ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας σχετικά με επενδύσεις άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι οποίες στοχεύουν στην περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας πτήσης των επιβατών της. Συγκεκριμένα, μέρος της επένδυσης αφορά 120 αεροσκάφη, ένα από τα μεγαλύτερα έργα αναβάθμισης στην ιστορία του κλάδου.
Επιπλέον, η Emirates θα επενδύσει περισσότερα από 350 εκατομμύρια δολάρια σε συστήματα ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς εν πτήσει με την Thales, με στόχο να γνωρίσουν οι επιβάτες από κοντά τη διευρυμένη συλλογή 5.000 καναλιών της αεροπορικής εταιρείας σε οθόνες υψηλής ευκρίνειας, καθώς και μια σειρά πρόσθετων λειτουργιών υψηλής τεχνολογίας, τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στον νέο στόλο αεροσκαφών Α350.
Το ice, το σύστημα ψυχαγωγίας που βραβεύτηκε από το Skytrax για 17η φορά φέτος, προσφέρει πάνω από 5.000 κανάλια ψυχαγωγίας, με 4.000 ώρες ταινιών και τηλεοπτικών σειρών και σχεδόν 3.500 ώρες μουσικής και podcast, με τους επιβάτες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 40 γλώσσες. Εκτός από την ψυχαγωγία, το ice της Emirates προσφέρει μια σειρά από άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης της πτήσης, την προβολή του ουρανού σε πραγματικό χρόνο κατά την απογείωση και την προσγείωση μέσα από κάμερες που είναι τοποθετημένες στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος του αεροσκάφους.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments