Το πρόγραμμα επιβράβευσης της Emirates και της flydubai προσφέρει αυτόν τον μήνα μοναδικά δώρα και δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να κερδίσουν μπόνους μίλια Skywards και δωρεάν αναβαθμίσεις πτήσεων
Για το διάστημα 30 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2023, η Emirates θα προσφέρει γευστικά cupcakes στους επιβάτες που ταξιδεύουν με επιλεγμένες πτήσεις. Επιπλέον, στο πλαίσιο του εορτασμού του ορόσημου των 30 εκατ. μελών, το πρόγραμμα Skywards έχει προγραμματίσει ιδιαίτερες εκπλήξεις από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου 2023, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω:
1 εκατομμύριο Μίλια: Τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης της Emirates έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου 2023 και να κερδίσουν 1 εκατομμύριο Μίλια, τα οποία επαρκούν για να τα εξαργυρώσουν με πολλά εισιτήρια.
Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates, που ταξιδεύουν από και προς Ντουμπάι μεταξύ 30 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2023, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ακόμη περισσότερα δώρα. Συγκεκριμένα, αν αναζητήσουν ένα κόκκινο αυτοκόλλητο που αναγράφει “30 εκατομμύρια” στις αποσκευές τους κατά την άφιξή τους στα αεροδρόμια του Ντουμπάι, θα δουν αν περιλαμβάνονται ανάμεσα στους τυχερούς.
-30.000 μπόνους Μίλια: Το πρόγραμμα επιβράβευσης χαρίζει ακόμα περισσότερα Μίλια. Τις επόμενες 3 ημέρες, 10 μέλη θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 30.000 Μίλια το καθένα.
-10 πακέτα Skywards+: Τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση σε μερικές από τις καλύτερες προσφορές που είναι διαθέσιμες στο Skywards+, όπως μπόνους Μίλια, ανταμοιβές πτήσης, πρόσβαση στο Σαλόνι και άλλα.
-30 αναβαθμίσεις επιπέδου Silver: Όσοι επιλέξουν να γίνουν μέλος του επιπέδου Silver του προγράμματος Skywards της Emirates αυτόν τον μήνα, μέσω δωρεάν αναβάθμισης επιπέδου, θα «ξεκλειδώσουν» μοναδικά προνόμια.
-30 αναβαθμίσεις πτήσεων: Τα μέλη του προγράμματος μπορούν να επωφεληθούν από μια αναβάθμιση – έκπληξη σε Διακεκριμένη Θέση.
-30 δωρεάν κουπόνια για την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό: Τα μέλη που θα επισκεφτούν το Ντουμπάι αυτόν τον μήνα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια δωρεάν premium βόλτα από και προς τα αεροδρόμια του Ντουμπάι.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τη flydubai στις 7 Φεβρουαρίου 2023 μπορούν επίσης να περιμένουν μια σειρά από μοναδικά δώρα, όπως:
-Τέσσερις αναβαθμίσεις επιπέδου Silver
-75.000 μπόνους Μίλια Skywards
-Ένα πακέτο Skywards+
-Δύο δωρεάν αναβαθμίσεις στη Διακεκριμένη Θέση
-Επτά εισιτήρια που εξασφαλίζουν πρόσβαση στο Σαλόνι της Διακεκριμένης Θέσης της flydubai στον τερματικό σταθμό 2
Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates προέρχονται από περισσότερες από 180 χώρες, μεταξύ των οποίων: 3,7 εκατομμύρια μέλη στο Ηνωμένο Βασίλειο, 3 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, 2,2 εκατομμύρια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, 2,1 εκατομμύρια στην Αυστραλία και 2,1 εκατομμύρια στην Ινδία. Κατά μέσο όρο, το πρόγραμμα επιβράβευσης προσελκύει περισσότερα από 120.000 μέλη ανά μήνα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments