Η Emirates προχωρά στην αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων σε 120 αεροσκάφη της τυπου Airbus A380 και Boeing 777, δύο από τους μεγαλύτερους τύπους εμπορικών αεροσκαφών που βρίσκονται σε λειτουργία σήμερα.
Αυτό το φιλόδοξο έργο, το οποίο αποτελεί μια επένδυση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και στοχεύει στο να διασφαλίσει ότι οι επιβάτες της Emirates θα «πετάνε καλύτερα» τα ερχόμενο διάστημα, ξεκινά να υλοποιείται επίσημα τον Νοέμβριο, ενώ τη διαχείριση έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η ομάδα μηχανικών της Emirates.
Στόχος της εταιρείας είναι η πλήρης αναβάθμιση τεσσάρων αεροσκαφών ανά μήνα και για διάστημα δύο ετών. Μόλις αναβαθμιστούν και επανέλθουν σε λειτουργία τα 67 αεροσκάφη τύπου Airbus A-380, θα ακολουθήσει η αναβάθμιση 53 αεροσκαφών τύπου Boeing 777. Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση του έργου τον Απρίλιο του 2025 θα έχουν εγκατασταθεί περίπου 4.000 ολοκαίνουργιες Premium Οικονομικές Θέσεις, θα έχουν ανακαινιστεί 728 σουίτες Πρώτης Θέσης και θα έχουν αναβαθμιστεί, με νέο σχεδιασμό, περισσότερες από 5.000 Διακεκριμένες Θέσεις.
Επιπλέον, το έργο περιλαμβάνει την ανανέωση του εσωτερικού της καμπίνας με νέους τόνους και σχεδιαστικά μοτίβα, όπως για παράδειγμα τα σχέδια με τα δέντρα Ghaf χαρακτηριστικά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments