Η Emirates και η Air Canada ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας για πτήσεις κοινού κωδικού. Οι επιβάτες των δύο αεροπορικών εταιρειών θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα και να ταξιδεύουν σε 46 προορισμούς σε τρεις ηπείρους, μεταξύ άλλων σε προορισμούς στην Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Ινδική υποήπειρο.
Τα εισιτήρια για πτήσεις κοινού κωδικού είναι ήδη διαθέσιμα σε 35 αγορές για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Δεκεμβρίου και έπειτα, 11 επιπλέον προορισμοί αναμένεται να προστεθούν μόλις λάβουν την τελική έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να προστεθούν και άλλοι προορισμοί.
Θα έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε κρατήσεις πτήσεων κοινού κωδικού από και προς προορισμούς στον Καναδά πέρα από το Τορόντο, συμπεριλαμβανομένων των Κάλγκαρι, Έντμοντον, Χάλιφαξ, Μόντρεαλ, Οτάβα και Βανκούβερ.
Η Air Canada θα αξιοποιήσει τον κωδικό της σε δρομολόγια που εκτελούνται από την Emirates, από τον κόμβο της στο Ντουμπάι, επεκτείνοντας την εμβέλεια της αεροπορικής εταιρείας σε όλη την Ινδική υποήπειρο και επιτρέποντας πτήσεις προς περισσότερους προορισμούς όπως το Κολόμπο, η Ντάκα, το Ισλαμαμπάντ, το Καράτσι και η Λαχόρη.
Παράλληλα, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα θα έχουν οι επιβάτες της Air Canada που ταξιδεύουν σε προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας όπως η Μπανγκόκ, το Ανόι, το Πουκέτ, η Κουάλα Λουμπούρ και η Σιγκαπούρη. Στους προορισμούς περιλαμβάνονται και οι πόλεις της Μέσης Ανατολής Τζέντα και Μουσκάτ, καθώς και πόλεις στην Αφρική -συγκεκριμένα την Αντίς Αμπέμπα και το Νταρ Ες Σαλάμ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments