Η Emirates ανακοινώνει πως όσοι επιβάτες της ταξιδεύουν από την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Ντουμπάι, ή προς οποιονδήποτε άλλο προορισμό με ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι διάρκειας άνω των 15 ωρών, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το ολοήμερο εισιτήριο για το Aquaventure Waterpark, το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στον κόσμο και ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στο Ντουμπάι. Η μοναδική αυτή προσφορά είναι σε ισχύ για κρατήσεις εισιτήριων που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα και έως τις 21 Αυγούστου.
Εκτός από τη συγκεκριμένη προσφορά, η Emirates παρέχει στους επιβάτες επιπλέον τρόπους ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Ντουμπάι και να επωφεληθούν από τις μοναδικές του παραλίες, εστιατόρια και εκδηλώσεις, όπως:
• My Emirates Pass: Οι επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν προς Ντουμπάι ή προς οποιονδήποτε άλλο προορισμό με ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την πόλη εξοικονομώντας χρήματα με το My Emirates Pass. Οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές εκπτώσεις σε εκατοντάδες καταστήματα λιανικής, αναψυχής και εστίασης, επιδεικνύοντας απλώς την κάρτα επιβίβασης της Emirates.
• Κερδίζοντας μίλια Skywards μέσα από αγορές στο Dubai Mall: Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates, μπορούν να κερδίσουν Μίλια και να επωφεληθούν από τις αγορές τους και γευματίζοντας στο Dubai Mall, το οποίο φημίζεται παγκοσμίως για καταστήματα λιανικής, αναψυχής και εστίασης.
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.emirates.com/gr/greek/.
** Το υδάτινο πάρκο Aquaventure λειτουργεί έως τη δύση του ηλίου.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments