Η Emirates παρουσίασε μια νέα υπηρεσία προκειμένου να διευκολύνει τους επιβάτες της σχετικά με τις συνέπειες που προκύπτουν από την πρόσφατη απαγόρευση των ηλεκτρονικών συσκευών στις πτήσεις με προορισμό τις ΗΠΑ. Από τις 4 Απριλίου, οι επιβάτες της Α’ και της Business Θέσης της Emirates, έχουν τη δυνατότητα να δανείζονται tablets κατά την επιβίβασή τους στις πτήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, γεγονός που θα τους επιτρέπει να εργάζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.  

Η νέα υπηρεσία έρχεται ως απάντηση στην οδηγία της Διοίκησης Ασφαλείας Μεταφορών (TSA) των ΗΠΑ, η οποία απαγορεύει σε όλους τους επιβάτες των απευθείας πτήσεων από το Ντουμπάι προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, να έχουν μαζί τους στην καμπίνα του αεροσκάφους φορητούς υπολογιστές, tablets ή οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή μεγαλύτερη από ένα smartphone.  

Σημειώνεται ότι η εν λόγω οδηγία δεν αφορά τις πτήσεις της Emirates προς ΗΠΑ μέσω Αθήνας (EK209) και Μιλάνου (EK205) ούτε επηρεάζει πτήσεις που αναχωρούν από τις ΗΠΑ ή πτήσεις της Emirates προς οποιονδήποτε άλλο προορισμό.   

Στο πλαίσιο της νέας υπηρεσίας της Emirates, οι επιβάτες των διακεκριμένων θέσεων θα έχουν στη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια της πτήσης, tablets Microsoft Surface εξοπλισμένα με το λογισμικό Microsoft Office 2016. Οι επιβάτες μπορούν να αποθηκεύσουν τη δουλειά τους σε ένα USB stick, το οποίο μπορούν να έχουν μαζί τους κατά την επιβίβαση και να το συνδέσουν στις προσφερόμενες συσκευές, ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά.   

Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και διατίθεται σε όλες τις απευθείας πτήσεις της Emirates από το Dubai προς τις ΗΠΑ.

Τι γίνεται όμως με τους επιβάτες που παρουσιάζονται στον έλεγχο χειραποσκευών και έχουν μαζί τους ηλεκτρονικές συσκευές; Δείτε στο βίντεο:

 

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments