Το Διεθνές Αεροδρόμιο «Σερεμέτιεβο» της Μόσχας απένειμε τα βραβεία “SVO Awards 2016” στις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις στην Ρωσία, ανάμεσα τους και μια ελληνική!
Η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Mouzenidis Group κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία της «πιο δυναμικά αναπτυσσόμενης εταιρείας».
Πέρυσι, στην ίδια διοργάνωση, η Ellinair είχε κερδίσει το βραβείο “SVO Awards 2015” σε δύο κατηγορίες «Start of the year» και «Αγαπημένη εταιρεία του εξωτερικού».
Η αεροπορική εταιρεία Ellinair ιδρύθηκε το 2013, στη Θεσσαλονίκη, από το Mouzenidis Group, για να εξασφαλίσει την ποιότητα και την ευελιξία της μεταφοράς των περίπου 500.000 τουριστών που φέρνει κάθε χρόνο ο Όμιλος στην Ελλάδα από το εξωτερικό.
Στόχος της Ellinair είναι να εμπλουτίζει κάθε χρόνο το πτητικό της πρόγραμμα με περισσότερα δρομολόγια και προορισμούς. Πρόσφατα μάλιστα προστέθηκαν νέες πτήσεις στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα και νέα δρομολόγια που θα συνδέσουν την Καβάλα με τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, δίνοντας την ευκαιρία στους Ρώσους τουρίστες να ανακαλύψουν ακόμα περισσότερους ενδιαφέροντες προορισμούς της Ελλάδας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments