Παρουσία πολλών εκπροσώπων τουριστικών γραφείων της Αθήνας πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία το Fly Cruise Seminar, μια ενημερωτική εκδήλωση με κεντρικό θέμα τη Σιγκαπούρη ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού και σημείου αναφοράς για την αγορά κρουαζιέρας στην περιοχή της Ν.Α. Ασίας.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Asian Aviation – επίσημος εκπρόσωπος της Singapore Airlines και της θυγατρικής της Scoot στην Ελλάδα,  η Singapore Airlines, η Scoot, η Royal Caribbean-Navigator Travel, ο Οργανισμός Τουρισμού της Σιγκαπούρης και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

 

Εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών ταξίδεψαν στην Αθήνα από την Ευρώπη και Σιγκαπούρη για να μιλήσουν για το πώς τα επόμενα χρόνια η Σιγκαπούρη αναμένεται να αναδειχθεί σε “Μαϊάμι της Ασίας” χάρη στο μοναδικό φυσικό πλούτο και πολιτισμό της χώρας, αλλά και στις επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια σε σημαντικές υποδομές όπως η υπερσύγχρονη μαρίνα για κρουαζιερόπλοια “Marina Bay Cruise Centre Singapore”, το Changi Airport – που κατέχει τον τίτλο του καλύτερου αεροδρομίου στον κόσμο για έβδομη χρονιά με βάση τις κατατάξεις του Skytrax, καθώς και το μοναδικό Jewel – το θόλο στο Terminal 4 του Changi Airport με το μεγαλύτερο εσωτερικό καταράκτη στον κόσμο, εσωτερικό δάσος, πολυκαταστήματα κα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι τουριστικοί πράκτορες ενημερώθηκαν για τα χαρακτηριστικά των αεροσκαφών και των πολυβραβευμένων υπηρεσιών καμπίνας των Singapore Airlines και Scoot – της θυγατρικής εταιρίας χαμηλού κόστους της Singapore Airlines –  καθώς και για το πώς το ταξιδιωτικό κοινό της Ελλάδας μπορεί να μεταβεί στη Σιγκαπούρη με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα ή μέσω Κωνσταντινούπολης και άλλων Ευρωπαϊκών πόλεων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο τέλος της εκδήλωσης κληρώθηκαν για τους συμμετέχοντες δυο αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Σιγκαπούρη-Αθήνα με μια κρουαζιέρα της Royal Caribbean για δύο άτομα Σιγκαπούρη- Πενάγκ – Πουκέτ και δωρεάν ξενάγηση στη Σιγκαπούρη.

 

Στη φωτογραφία οι εκπρόσωποι των Asian Aviation GSA, Singapore Airlines, Scoot, Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Οργανισμού Τουρισμού της Σιγκαπούρης, και των Royal Caribbean – Navigator με τον τυχερό της βραδιάς.

Πείτε τη γνώμη σας

avatar