Η EasyJet, ανακοίνωσε σήμερα τέσσερα νέα δρομολόγια προς ελληνικούς προορισμούς. Από 27 Μαΐου ξεκινά το Λονδίνο Λούτον-Ρόδος και στις 5 Ιουνίου το Αμβούργο-Ρόδος. Στις 22 Απριλίου ξεκινά το Μπρίστολ – Κεφαλλονιά και στις 21 Μαΐου το Μάντσεστερ-Πρέβεζα. Όλα τα νέα δρομολόγια θα εκτελούνται με αεροσκάφη Airbus Α-320, δυο φορές την εβδομάδα.
Με τα δρομολόγια αυτά, η EasyJet, αυξάνει τις θέσεις της προς ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς κατά 7% σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι.
Συνολικά στα συστήματα της, η EasyJet προσφέρει 76 προορισμούς από ελληνικά αεροδρόμια.

Ο Δημήτρης Σχοινάς, Senior Route Manager δήλωσε:
«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα επένδυση στην Ελλάδa σήμερα, διαθέτοντας περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια θέσεις προς και από την Ελλάδα το 2017, καθώς και τέσσερις ελκυστικές νέες διαδρομές. Η easyJet έχει δεσμευτεί να κάνει τα ταξίδια εύκολα και προσιτά για όλους. Επίσης, κάθε σεζόν έχουμε αποφασίσει να προσθέτουμε νέες πτήσεις σε προορισμούς που οι επιβάτες/πελάτες μας υποδεικνύουν ότι θέλουν να επισκεφθούν, οπότε είμαστε σίγουροι ότι οι νέες γραμμές αυτές θα έχουν μεγάλη επιτυχία με τους ταξιδιώτες που ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. »

Την εβδομάδα αυτή, η easyJet γιόρτασε την πέμπτη χρονιά από την έναρξη της εφαρμογής για κινητά το 2011. Την εφαρμογή αυτή της easyJet την έχουν κατεβάσει πάνω από 19 εκατομμύρια φορές και περισσότερο από το 20% των κρατήσεων τώρα γίνονται μέσω της εφαρμογής αυτής. Επίσης, ο αριθμός των επιβατών που χρησιμοποιούν κάρτες επιβίβασης στο κινητό τους, αυξάνετε κάθε χρόνο πάνω από 60%, χάρη στην έξυπνη σχεδίαση της εφαρμογής, η οποία καθιστά τόσο εύκολο στη χρήση.

Πείτε τη γνώμη σας

avatar