Η SKY express, έλαβε δυο ακόμη βραβεία για το αξιοσημείωτο έργο της στην καινοτομία και τη συνακόλουθη αριστεία της.

Τα βραβεία που κατέκτησε η SKY express είναι τα εξής:
• ERA Airline Excellence Award 2023
• ERA Innovation Airline Award 2023

Η πρώτη διάκριση, με την ονομασία ERA Airline Excellence Award 2023, απονεμήθηκε στη SKY express, καθώς αναδείχθηκε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία, με τη μεγαλύτερη αύξηση πτητικού έργου για το 2022 στην Ευρώπη, από την έναρξη της πανδημίας COVID-19.
Η δεύτερη διάκριση, με την ονομασία ERA Innovation Airline Award 2023, τιμά την εξαιρετική συμβολή της SKY express στην καινοτομία του κλάδου.

Η συνολική στρατηγική της που αφορά στην καινοτομία επισημαίνεται ενδεικτικά στις εξής δράσεις:

– συνεργασία με την Google μέσω μιας καινοτόμου στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ, η οποία ενίσχυσε την αναγνωρισιμότητα του εμπορικού σήματος και καλλιέργησε τη στοχευμένη και εξατομικευμένη επικοινωνία στους υποψήφιους ταξιδιώτες σε διεθνές επίπεδο, με τον πιο φιλικό και άμεσο τρόπο οδηγώντας σε αύξηση των load factors και της κερδοφορίας.
– περαιτέρω ψηφιακές εξελίξεις και βελτιώσεις, που αντανακλώνται σε όλα τα τμήματα και τις λειτουργίες της εταιρείας, οι οποίες, μεταξύ άλλων, έχουν συμβάλλει αποτελεσματικά τόσο στις λειτουργίες συντήρησης όσο και στο γενικότερο σχέδιο της εταιρείας για τη βιωσιμότητα.
– πρωτοβουλίες που συνέδραμαν στον αποτελεσματικό τρόπο εργασίας του remote Call Center

Η Βασιλική Χριστίδη, Αντιπρόεδρος της ERA & Γενική Διευθύντρια του Ομίλου IOGR (SKY express) δήλωσε: «Είναι πραγματικά τιμή μου να παραλαμβάνω το ERA Airline Excellence Award 2023 εκ μέρους της SKY express, της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας με τη μεγαλύτερη αύξηση πτητικού έργου για το 2022 στην Ευρώπη. Αυτή η αναγνώριση αντανακλά την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά κάθε μέλους του οργανισμού μας, που υπερβαίνει σταθερά τα όρια για να προσφέρει στους επιβάτες και όλους τους συμμετόχους μας. Επιπλέον, το βραβείο αυτό λειτουργεί ως μια ισχυρή υπενθύμιση ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και μας παρακινεί να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τον πήχη για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου στην ομάδα μας για την αδιάκοπη επιδίωξη της αριστείας. Μαζί, θα συνεχίσουμε να θέτουμε νέα σημεία αναφοράς και να διασφαλίζουμε ότι η αριστεία παραμένει στον πυρήνα όλων όσων αναλαμβάνουμε».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments