Το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής θα επηρεάζει τα επόμενα χρόνια όλο και περισσότερο τόσο τις ευρωπαϊκές πολιτικές στους τομείς των αερομεταφορών και του τουρισμού, όσο και τη συμπεριφορά των ταξιδιωτών. Οι πρωτοβουλίες και η αυτορρύθμιση σε ζητήματα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας καθίστανται εξαιρετικά κρίσιμοι παράγοντες για την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη των προορισμών αλλά και των υποδομών και των επιχειρήσεων στην ταξιδιωτική αλυσίδα.
Σε αυτό το πλαίσιο, χθες στο αεροδρόμιο, με κοινό όραμα και πνεύμα συνεργασίας, οι ομάδες του αεροδρομίου της Αθήνας και του Ομίλου Air France-KLM, συναντηθήκαν με στόχο να παρουσιασθούν οι προτάσεις του κάθε φορέα για τη Βιωσιμότητα και την προστασία του Περιβάλλοντος.
Περισσότερο από ποτέ, στον κλάδο των αερομεταφορών μετά την πανδημία και τις δραματικές επιπτώσεις της, επικρατεί το να «χτίσουμε πάλι ακόμα καλύτερα» (“build back better”) με κυρίαρχο άξονα τη Βιωσιμότητα.
Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους στόχους τους και μπήκαν τα θεμέλια για μια κοινή πορεία προς ένα πραγματικά πράσινο οικοσύστημα στις αερομεταφορές.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments