Η DHL Express, ο κορυφαίος διεθνής πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφορών στον κόσμο, προχώρησε σε συμφωνία Πληρώματος και Συντήρησης με τη Singapore Airlines με σκοπό την αξιοποίηση πέντε φορτηγών αεροσκαφών Boeing 777.
Τα φορτηγά αεροσκάφη θα φέρουν τα λογότυπα της DHL και της Singapore Airlines, θα εξυπηρετούνται από πιλότους της Singapore Airlines και θα πραγματοποιούν δρομολόγια προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μέσω σταθμών της Βόρειας Ασίας. Θα εδρεύουν στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης και θα εξυπηρετούν τον κόμβο Νότιας Ασίας της DHL. Η Singapore Airlines θα επιβλέπει και τη συντήρηση των συγκεκριμένων αεροσκαφών.
Η αρχική συμφωνία θα έχει διάρκεια πάνω από τέσσερα χρόνια με δυνατότητα παράτασης.
Το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της Singapore Airlines εκτελεί δρομολόγια σε περισσότερους από 90 προορισμούς που πραγματοποιούνται με στόλο φορτηγών αεροσκαφών, καθώς και με μεταφορά φορτίου στην κοιλιά των επιβατικών αεροσκαφών της Singapore Airlines και της Scoot.
Τα φορτηγά αεροσκάφη Boeing 777 είναι τα µεγαλύτερα, µε τη μεγαλύτερη ακτίνα δράσης και τα πιο αξιόπιστα δικινητήρια φορτηγά αεροσκάφη στον κόσµο, τα οποία συµβάλλουν επίσης στους στόχους βιωσιµότητας της DHL, µειώνοντας τις εκποµπές CO2 κατά 18% σε σύγκριση µε τα παλαιότερα Boeing 747-400.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments