Αλλαγές εισιτηρίων χωρίς rebooking fees, δέσμευση της κράτησης στην ίδια τιμή για περισσότερες μέρες και ταξιδιωτική ασφάλιση με Covid-19 κάλυψη χωρίς επιπλέον χρέωση, αποτελούν τις «Book with Confidence» επιλογές που έχει σχεδιάσει η AEGEAN για να μπορέσουν όλοι να προγραμματίσουν από σήμερα, τα μελλοντικά τους ταξίδια, με μεγαλύτερη ευελιξία και σιγουριά.

Η AEGEAN από σήμερα, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα «Book with Confidence» στο www.aegeanair.com, προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες να:

– Επιλέξουν οποιαδήποτε κατηγορία εισιτηρίου καλύπτει τις ανάγκες τους για το μελλοντικό τους ταξίδι και να το αλλάξουν, αν χρειαστεί, χωρίς χρέωση αλλαγής. Κάνοντας κράτηση έως 28/03 και για ταξίδια σε όλο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού, που θα πραγματοποιηθούν έως 31/10/2021.

– Αξιοποιήσουν την υπηρεσία «Hold my Booking», δεσμεύοντας την επόμενη πτήση τους στην τιμή που επιθυμούν, μόνο από 3€ για τουλάχιστον 14 ημέρες. Επιλέγοντας την υπηρεσία από σήμερα έως και τις 24/03/2021, οι επιβάτες μπορούν να ολοκληρώσουν την κράτησή τους στην ίδια τιμή μέχρι και 14 μέρες αργότερα για πτήσεις εσωτερικού ή 20 μέρες αργότερα για πτήσεις εξωτερικού για να ταξιδέψουν έως και τις 30/09/2021.

– Σχεδιάσουν το ταξίδι τους ξέγνοιαστα χάρη στην υπηρεσία ταξιδιωτικής ασφάλισης, η οποία πλέον συμπεριλαμβάνει και κάλυψη για περιπτώσεις Covid-19, χωρίς επιπλέον χρέωση.
H AEGEAN σε συνεργασία με την Mondial Assistance, τον μεγαλύτερο όμιλο παγκοσμίως σε επίπεδο ταξιδιωτικής φροντίδας, παρέχει στους επιβάτες της ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης, το οποίο περιλαμβάνει και κάλυψη Covid-19 χωρίς επιπλέον χρέωση, μία κάλυψη που έρχεται να προστεθεί αυτόματα στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιβάτες καλύπτονται σε επίπεδο έκτακτων περιστατικών, ιατρικών δαπανών και επιπλοκών σχετικών με τον Covid-19, που ενδέχεται να προκύψουν απροσδόκητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments