Η πολυαναμενόμενη Black Friday έφτασε και δεν αφήνει αδιάφορες τις ελληνικές αεροπορικές εταιρείες αλλά και τα τουριστικά γραφεία που προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις.
Η Aegean μόνο για σήμερα Παρασκευή προσφέρει έκπτωση 70% σε όλες τις πτήσεις. Η προσφορά ισχύει σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις του δικτύου που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 16/01/2023 – 28/10/2023. Η προσφορά λήγει τα μεσάνυχτα.
Στη SKY express, μόνο για σήμερα οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν έναν ή και περισσότερους από τους 34 προορισμούς εσωτερικού που εξυπηρετεί η SKY express και να κάνουν την κράτησή τους από €9.90. Η περίοδος κατά την οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν τα ταξίδια προς το εσωτερικό είναι από 05 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και 31 Μαρτίου 2023, ενώ ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Και τα τουριστικά γραφεία κάνουν Black Friday εκπτώσεις.

Το Zorpidis Travel προσφέρει έκπτωση 100 ευρώ το ζευγάρι για συγκεκριμένα ταξιδιωτικά πακέτα των Χριστουγέννων. Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι και την προσεχή Δευτέρα.
Το Grecos.gr Travel πέραν της έκπτωσης δίνει επιστροφή 30% σε επιλεγμένες χριστουγεννιάτικες εκδρομές.
To Mazi Travel and Evends κάνει έκπτωση 100 ευρώ το ζευγάρι σε συγκεκριμένες χριστουγεννιάτικες εκδρομείς. Η κράτηση πρέπει να γίνει μέχρι αύριο Σάββατο.
Και άλλα τουριστικά γραφεία κάνουν αντίστοιχες εκπτώσεις ωστόσο δεν έχουμε λάβει κάποια ενημέρωση.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments