Η Austrian Airlines εγκαινίασε στις 17 Οκτωβρίου τη νέα υπηρεσία myAustrian Messenger. Μέσω του Facebook Messenger, ο δωρεάν αυτός «Εικονικός Βοηθός», υποστηρίζει τους επιβάτες ανά πάσα στιγμή της ημέρας απαντώντας σε κάθε ερώτημά τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τη νέα υπηρεσία, οι ταξιδιώτες μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες για την κατάσταση των πτήσεων, τις αποσκευές ή για άλλες υπηρεσίες, όπως η πρόσβαση στα lounges. Επίσης, η εφαρμογή myAustrian Messenger υποστηρίζει την αναζήτηση πτήσεων της Austrian Airlines και προσφέρει ταξιδιωτικές ιδέες κατόπιν ερωτήματος του χρήστη. Το νέο σύστημα βασίζεται σε ένα πρόγραμμα τύπου «chatbot». Πρόκειται για έναν υπολογιστή αυτοματοποιημένων ερωτήσεων/απαντήσεων, που συνδέεται με μια βάση δεδομένων και παρέχει απαντήσεις σε τυποποιημένες ερωτήσεις.
Έτσι χάρη στη νέα υπηρεσία myAustrian Messenger, οι υπάλληλοι της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας θα έχουν τη δυνατότητα να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πιο πολύπλοκα αιτήματα των επιβατών.
Συνεχής ανάπτυξη και επέκταση των υπηρεσιών
Σε πρώτη φάση, η επικοινωνία με την υπηρεσία myAustrian Messenger είναι δυνατή μόνο στα αγγλικά. Χάρη στη συνεχή βελτίωση και την τεχνολογία «εκμάθησης» που διαθέτει το chatbot, η υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμη στα γερμανικά, καθώς και σε άλλες γλώσσες. Στο μέλλον θα προσφέρονται ακόμα περισσότερες υπηρεσίες όπως για παράδειγμα, ο έλεγχος εισιτηρίων μέσω διαδικτύου (Web Check-in).

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments