Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει από χθες στη Ρωσία. Νέοι άνθρωποι για να αποφύγουν το ενδεχόμενο της επιστράτευσης που προανήγγειλε ο Πούτιν, φεύγουν άρον άρον από τη χώρα. Ωστόσο δεν υπάρχουν διαθέσιμες αεροπορικές θέσεις για όλους καθώς οι πτήσεις είναι λίγες. Θυμίζουμε πως δεν πετούν πλέον δυτικές αεροπορικές εταιρείες από και προς τη Ρωσία, στα πλαίσια των μέτρων κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Σε έρευνα που κάναμε σήμερα στην ιστοσελίδα της Turkish Airlines (φώτο), δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις από Μόσχα για Κωνσταντινούπολη μέχρι σχεδόν το τέλος του μήνα. Υπάρχουν μόνο ελάχιστες θέσεις business class που πουλιούνται πάνω από 2.800 ευρώ η μία. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, τα εισιτήρια από Μόσχα για Κωνσταντινούπολη έφτασαν να πωλούνται χθες μέχρι και πάνω από οκτώ χιλιάδες ευρώ.
Η Air Serbia δείχνει να έχει διαθέσιμες πτήσεις από Μόσχα για Βελιγράδι από μέσα Οκτωβρίου και μετά με τιμές κοντά στα χίλια ευρώ.
Η Emirates έχει διαθέσιμες θέσεις από Μόσχα για το Ντουμπάι από 27 Σεπτεμβρίου και μετά, με τιμές κοντά στα 2.700 ευρώ η μια.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments