Η 3η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ρωσίας, η S7, μέλος της συμμαχίας One World, ξεκίνησε πτήσεις μεταξύ Μόσχας και Θεσσαλονίκης. Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί τακτικές πτήσεις από και προς τη Θεσσαλονίκη.
Η πρώτη πτήση προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” σήμερα στις 2.45μμ με 68 επιβάτες και αναχώρησε μια ώρα αργότερα για τη Μόσχα με 50 επιβάτες.
Αρχικά το δρομολόγιο θα εκτελείται μια φορά τη βδομάδα, κάθε Τετάρτη, ωστόσο από τις 4 Ιουνίου οι πτήσεις θα αυξηθούν σε τέσσερις την εβδομάδα.
Το αεροσκάφος που έφτασε σήμερα ήταν ένα Airbus A-320neo (φώτο), ωστόσο το δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφη Boeing 737-800.
Στο Θεσσαλονίκη – Μόσχα θα ξεκινήσει πτήσεις και η Aegean στις 15 Μαΐου, ενώ περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η Ellinair, η Aeroflot και η Utair που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Την S7 αντιπροσωπεύει στη Θεσσαλονίκη η Proton Air Services, η οποία ειδικεύεται σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις αεροπορικές μεταφορές, (ενοικιάσεις αεροσκαφών, επίγεια εξυπηρέτηση, έκδοση εισιτηρίων κλπ).

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments